Nyíregyháza
Manual Land - Nyíregyháza
masszázsoktató centrum
+36 (20) 271 9990
info@manual-land.hu
 
   

 

   

Intenzív svédmasszázs tanfolyam

Tanfolyamunk oktatói

 

Értesítést kérek a tanfolyam indulásáról >>>

Tanfolyami információk

A svédmasszázs a legelterjedtebb és legismertebb terápiás masszázs. Henrik Ling – svéd vívómester és tornatanár által leírt öt alapfogás az alapja, a masszázs végén az ízületek kimozgatása történik. Hatására csökkennek az izomfájdalmak, megszüntethető‘k a fájdalmas letapadások, az ízületek mozgása felszabadul, az emberi test feltöltődik testi-lelki energiával.

Tanórák száma: 50 (10 elmélet, 40 gykorlat)
Tanfolyami hét/nap száma: 2/4
Tanfolyam ára: 39.000 Ft
Vizsgadíj: 4.000 Ft

Tanfolyam ára:36.000 Ft AKCIÓS ÁR!

Tanfolyam felépítése: két egymást követő hétvége, szombat, vasárnap: 9-19 óra, utólsó tanítási napon záróvizsga, ami beleszámít a képzésbe.

Elmélet: anatómia-élettani ismeretek, az emberi test felépítése (csontok, izmok, ízületek) masszázselmélet (masszázs hatása, fogások, ellenjavallatok, masszázs-,illóolajok)

Gyakorlat: testtájak masszázsa, egésztest masszázsa, speciális technikák: izomnyújtási-, izületmobilizációs technikák, népi gyógyászat gyógyító tevékenységei – köpölyözés, mézes masszázs.

Záróvizsga: a tanfolyam elvégzése után, az utolsó napon történik a záróvizsga, a hallgatók elméleti és gyakorlati vizsgát tesznek.

Tanúsítvány:  sikeres vizsgát követően névre szóló, regisztrációs számmal ellátott, az intézmény által sorszámozott, hivatalos munkavállalásra, önálló vállalkozásra alkalmas, hiteles Tanúsítványt kapnak, szükség esetén angol-német nyelven. A tanúsítványfizikai közérzet javító masszőr, frissítő masszőr végzettséget ad.

A tanfolyam elvégzése után hallgatóink akár önálló vállalkozást is indíthatnak, ill. már meglévő vállalkozásuk tevékenységi körét bővíthetik. Elhelyezkedhetnek szépségszalonokban, fitness-, wellness komplexumokban, vagy akár otthon is dolgozhatnak.

Kiknek ajánljuk: első‘sorban azoknak, akik még soha nem foglalkoztak masszázzsal, de azokat is várjuk, akik más (pl.keleti) típusú masszázsokban már jártasak és szeretnék ezt a kezelési formát is megtanulni.

Hol keresik ezt a masszázst?
Gyógyfürdőkben, sportcentrumokban, fittnes termekben.

Tanulási segédlet: az iskola által kiadott, fényképekkel illusztrált jegyzet.

Felszerelés: 2 db törölköző, fürdőruha, papucs, lepedő,  kényelemes ruha, a masszázságyakat és a masszázsolajat az iskola biztosítja.

Részletfizetés

Előleg 5.000 Ft befizetése a tanfolyam indulása előtt, 20.000 Ft befizetése a tanfolyam indulási napján, 15.000 Ft befizetése a tanfolyam második hétvégéjén (szombaton).


Képzés helye: 4400, Nyíregyháza, Szarvas u.1-3 (4.em.)

Jelentkezés helye: 4400, Nyíregyháza, Szarvas utca 48. II.em.10, kaputelefon:10

Jelentkezés módja: jelentkezési lap beküldésével, vagy személyesen a keddi fogadónapunkon: du.17-18 óra között. A jelentkezés elfogadásához szükséges 5.000 Ft előleg befizetése (ez már a tanfolyami ár része) történhet személyesen a fogadónapon, vagy átutalással.

A befizetett előleget nem áll módunkban visszaadni! (Kivétel: az iskola egyéb okok miatt nem tartja meg a képzést!)

Átutalás a következő bankszámlaszámra:
Raiffeisen bank- 12010855-01315270-00100000.
A közlemény rovatba a jelentkező nevét, és a választott tanfolyam nevét kérjük feltüntetni.

     

Svéd-frissítő masszázs

A nyugati masszázsrendszer alapja, az első tanfolyam, ha szakmát szeretne váltani, és eddig még soha nem foglalkozott masszázzsal. A teljes testmasszázs oktatása mellett, aromaterápiát, köpölyözést, mézes masszázst is oktatunk a tanfolyamon!

Kiknek ajánljuk?

  • akik új szakmát szeretnének, pályamódosítóknak, akik egy hatékony mellékállásban gondolkoznak
  • akik szeretnének a családjukban, a baráti körben előforduló mozgásszervi panaszokat megszüntetni, vagy a tartósan beteg családtagon segíteni

 

Tanfolyamok

 

Manual Land a facebookon

 

Nyitó oldal
Tanfolyamok
Oktatóink
Fotóalbum
Kapcsolat

Manual Land - Budapest

Manual Land - Nyíregyháza
masszázsoktató centrum
+36 (20) 271 9990