Manual-Land - Nyíregyháza
Manual-Land - Budapest
Get Adobe Flash player

Üdvözöllek weboldalunkon

A Manual Land masszázsoktató centrum egy nyugalmas sziget a rohanó hétköznapokban, ahol végre jut idő a kikapcsolódásra, feltöltődhetsz, tanulhatsz, és igazán jól érzed magad.

Iskolánk fő tevékenysége a svédmasszázs, talpreflexológia és thai masszázs tanfolyamok folyamatos szervezése , a masszázsformák magas színvonalú oktatása. Oktatóink gyógytornászok, masszőr-szakoktatók, akik sokéves gyakorlati tapasztalat és biztos elméleti tudás mellett összeállított tematika alapján tanítanak. Konzultációkat, gyakorlási lehetőséget is szervezünk a végzett hallgatóknak. Az iskola a belvárosban, könnyen megközelíthető helyen, kényelmes környezetben várja a hallgatókat. A tanulást fényképekkel illusztrált jegyzetek és az átlagnál magasabb gyakorlati óraszám segíti. Áraink kedvezőek, részletfizetési lehetőség adott.

Ha további kérdésed lenne azt felteheted a Kapcsolat menüpont alatt található üzenet küldővel, vagy írj az info@manual-land.hu e-mail címre, vagy keress bennünket telefonon a 06(20)271-9990 -es telefonszámon.

Fogadónapunkon, minden szerdán délután 4 és este 7 óra között szeretettel várjuk az érdeklődőket.

Reméljük masszázs centrumunk elnyeri tetszésed és hamarosan személyesen is találkozhatunk, addig is az alábbi linkekre kattintva látogasd meg Facebook oldalunkat, kövess minket a twitteren és nézd meg fotógalériánkat a flickr oldalán.

Üdvözlettel: Maleskovits Melinda

Ha tudod már melyik tanfolyamra jelentkeznél, kattints ide a jelentkezési lap kitöltéséshez:
Jelentkezés